Heeft u een vraag?

Uw zonnepanelen correct reinigen, onze missie
Zonnepanelen laten reinigen, een noodzakelijkheid!

Meer en meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen te laten installeren. De elektriciteitsprijzen blijven namelijk stijgen en zonnepanelen zijn een ideaal alternatief om uw energiefactuur te doen dalen.

Producten op maat

Wij maken gebruik van ammoniakvrije producten. Er blijft dan ook geen enkel spoor achter op de panelen. Onze manier van reinigen is dan ook super veilig.

Gratis offerte

Wij maken voor u een gratis offerte op maat op. Deze is volledig afgestemd op uw wensen. U kunt dan ook zelf perfect aangeven of u periodiek uw zonnepanelen wenst te laten reinigen regio Bonheiden of slechts eenmalig. Aan de hand hiervan maken wij een zeer aantrekkelijke prijsopgave op.

Contact

Zorg voor optimaal rendement van uw investering en laat uw zonnepanelen op correcte wijze reinigen door een erkende firma. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u correct advies op maat te verschafffen. Ook voor hogedrukreiniging en het reinigen van uw dak of ramen kunt u bij ons terecht. Check alvast ook onze facebookpagina voor extra informatie en diverse foto’s!

 

Meysmans Kris

Rijmenamseweg 140 A
2820 - Bonheiden


Tel.: 015 70 92 54 015 70 92 54

BTW BE 0810.306.029

Waarom voor ons kiezen?

  • Professionele reiniging
  • Vrijblijvende offertes
  • Budgetvriendelijk
  • Eigen materiaal
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • Voor particulieren en bedrijven