Wij vergeten uw rolluiken niet.

Rolluiken reinigen in Mechelen en omgeving.

Het reinigen van rolluiken is een taak die makkelijker door de klanten over het hoofd wordt gezien. U ziet de rolluiken enkel ’s avonds of ’s nachts wanneer ze naar beneden zijn en tijdens de dag hebt u er geen hinder van. Toch is het aangenaam om mooie witte rolluiken, of in een andere kleur, te hebben. Wanneer de luiken naar beneden zijn, vangen ze eveneens veel vuil op.

Laat daarom het reinigen van rolluiken gerust aan ons over. Wij zorgen ervoor dat ze weer blinken alsof ze nieuw geplaatst zijn. Woont u in Mechelen, Keerbergen, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver of omstreken? Contacteer ons en wij komen langs om alles te regelen. Met een scherpe en gratis prijsofferte overtuigen wij u van onze persoonlijke service. Wij laten aan u over wanneer u de rolluiken wil laten poetsen. Wij komen daarna stipt alle gemaakte afspraken na.

Wij wassen rolluiken van woningen voor particulieren. Maar ook van zelfstandigen zoals bakkers of beenhouwer. Zo vallen ze op bij hun klanten. Zelfs wanneer ze gesloten zijn. Hetzelfde geldt voor bedrijven die aan hun gebouw of toonzaal een rolluik hebben.

Voor een mooi rolluik komt u naar ons:

  • reinigen van rolluiken voor particulieren en bedrijven
  • gratis prijsofferte
  • voor een glanzend resultaat
  • ook wassen van ramen, veranda’s en reclameborden
  • straal van 20 kilometer rondom Mechelen

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis prijsofferte.