Optimale, professionele reiniging

Hogedruk-gevelreiniging door Kris Meysmans

Uw gevel, oprit en dak krijgen jaar in jaar uit heel wat te verduren door de minder goede weersomstandigheden waarmee wij vaak te kampen hebben. Een optimale en regelmatige reiniging is dan ook geen overbodige luxe.

Onze specialiteiten:

Opritreiniging

Voor elke vorm van reiniging werken wij met de beste machines en producten. Wij bezitten dan ook een hoog kwalitatieve Dibo Hogedrukreiniger die enkel en alleen door professionals gebruikt wordt. Zowel voor het bestrijden van onkruid en mos zijn wij dé geschikte partner die van uw oprit opnieuw een pareltje maakt!

Gevelreiniging

De uitstraling van uw gevel is het eerste wat mensen opvalt als ze uw huis bekijken of betreden. Kies dan ook voor een nette en mooie gevel en laat uw gevelreiniging regio Bonheiden uitvoeren door Kris Meysmans!

Dakreiniging

Op heel wat daken is oneindig veel mos te bespeuren. Dit kan zorgen voor vochtproblemen en minder goede afwatering waardoor er binnenshuis plots schimmel kan ontstaan. Vermijd soortgelijke problemen en opteer voor Kris Meysmans om uw dak- of gevelreiniging uit te voeren in en rond Bonheiden. Ook voor het ledigen van uw dakgoten kunt u op ons beroep doen. Dit om goede afvoer van het regenwater te verzekeren. Ook afvoerbuizen kunnen door ons ontstopt worden.

Bel of mail ons meteen voor een aantrekkelijke offerte!

 

VOOR NA