Heeft u een vraag?

Hogedrukreiniging
Uw opritten en terassen als nieuw!

Het weer in ons kleine land laat vaak te wensen over. Regen, wind, hagel,… we krijgen er oneindig veel van en deze negatieve invloeden zijn uiteraard niet bevorderlijk voor de toestand van uw opritten & terassen. Een doeltreffende hogedrukreiniging door Kris Meysmans uit Bonheiden is dan ook geen overbodige luxe!

Veilig

Er zijn tal van firma’s die gebruik maken van chemische producten om een goede reiniging te bewerkstelligen. Wij zijn echter van mening dat hogedrukreiniging ook voor een perfect resultaat kan zorgen, mits dit correct uitgevoerd wordt. Daarnaast maken wij enkel gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zodat de natuur geen schade ondervindt.

Combinatie van diverse reinigingen

Naast gevelreiniging te Bonheiden voeren wij nog diverse andere vormen van reiniging uit. Zo kunt u door ons uw dak laten reinigen en ontmossen voor een perfecte waterafvoer. En ook uw oprit kan op duurzame wijze schoongemaakt worden.

Contact

Bel of mail ons meteen voor een aantrekkelijke prijsofferte! Wenst u een adviserend gesprek waarbij wij uw woning volledig bekijken en u de juiste behandeling voorstellen? Dit kan ook! Stuur gerust een mailtje of bel ons.

 

Meysmans Kris

Rijmenamseweg 140 A
2820 - Bonheiden


Tel.: 015 70 92 54 015 70 92 54

BTW BE 0810.306.029

Waarom voor ons kiezen?

  • Professionele reiniging
  • Vrijblijvende offertes
  • Budgetvriendelijk
  • Eigen materiaal
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • Voor particulieren en bedrijven