Heeft u een vraag?

Dakreiniging en onstopping afvoerbuizen
Een mosvrij dak

Hebt u de laatste tijd al eens uw dak van naderbij bekeken? Waarschijnlijk niet want dit is ook geen evidentie, maar toch is het raadzaam om dit regelmatig te doen. Zo zult u vermoedelijk meteen opmerken dat er heel wat mos op uw dak terug te vinden is en dit dient dringend aangepakt te worden.

Gevolgen

Mos hecht zich vast aan uw dakbekleding en zorgt voor een minder goede afvoer van het regenwater dat in België vaak op de daken valt. Een gevolg hiervan kan waterophoping zijn en lekken binnenshuis door het feit dat het water zich toch altijd een weg baant. Voorkom soortgelijke problemen en kies voor dakreiniging te Bonheiden uitgevoerd door Kris Meysmans!

Dakgoten en afvoerbuizen

Ook voor het ledigen van dakgoten en het ontstoppen van afvoerbuizen kunt u bij Kris Meysmans terecht. Wij beschikken over het nodige materiaal om soortgelijke werken correct uit te voeren.

Contact

Kies voor kwaliteit en een optimale service en contacteer ons vandaag nog. Wij doen al het mogelijke om u zo snel mogelijk van dienst te zijn! Wij zijn niet enkel gespecialiseerd in het schoonmaken van daken maar ook in het reinigen van zonnepanelen en het wassen van ramen.

Meysmans Kris

Rijmenamseweg 140 A
2820 - Bonheiden


Tel.: +32 15 70 92 54 +32 15 70 92 54

BTW BE 0810.306.029

Waarom voor ons kiezen?

  • Professionele reiniging
  • Vrijblijvende offertes
  • Budgetvriendelijk
  • Eigen materiaal
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • Voor particulieren en bedrijven